Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачки ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спирачки ?

Здравейте колеги имам следния проблем. Днес понеже беше хубаво времето и доста обикалях с колата и след няколко доста здрави натискания на спирачките и то с никак не малка скорост усетих после, че спирачките някак отслабнаха не мога да кажа дали е много, но е осезаемо къде може да е проблема и какво може да се направи в този случай.

Стара спирачна течност и кофти накладки .

Comment

Виж дали имаш разни цветни отенъци по диска ( посиляло .... ) това значи , че си изпекъл феродото ( нагрява се и му се е... мамата ). И както колегата каза - спирачна течност. Замери я в някой сервиз. Аз на макс. 2 години я сменям цялата.

Друго на което да обърнеш внимание ( имал съм такъв проблем ). Промяна на твърдоста на педала? Гасиш двигателя , натискаш педала и държиш натиснат. Ако след малко усетиш как педала ти бута крака нагоре - си скъсал мембраната на серворо ....
      Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
      Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
      Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Ако по-късно се оправили значи от екстремните спиранета е завряла течноста
        156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Ще огледам дисковете, предните накладки имат много хляб, но ми казаха преди време в сервиза, че не са хубави и си мисля сега пролетта да ги сменя с нещо добро( ако някой може да ме насочи към марка). Иначе днес ми се струват малко по-добре спирачките, но не са както преди. Спирачната течност е сменена преди 3-4 месеца изцяло с нова, дано не е от нея.

Comment

Колега аз карам с TRW и съм много доволен от тях

Comment

Working...
            X